ponedjeljak, 07 Oktobar 2024 06:51

Crnogorska komedija "Živi i zdravi" na 13. Tuzla Film Festivalu

Crnogorska komedija Živi i zdravi, u režiji Ivana Marinovića, stiže na 13. Tuzla Film Festival i donosi pregršt smijeha kroz apsurdne situacije i dinamične obiteljske sukobe. Film prati najluđu svadbu godine, gdje se tradicija, običaji i moderne dileme sudaraju u eksplozivnom koktelu komičnih i dirljivih trenutaka.

Priča se vrti oko mlade koja u posljednji tren odustaje od vjenčanja, mladoženje pod pritiskom obitelji, te niza komičnih preokreta koji će vam pružiti nezaboravno filmsko iskustvo. Kroz prepoznatljiv bokeški humor, Živi i zdravi obrađuje univerzalne teme ljubavi, obitelji i tradicije koje će nasmijati gledatelje do suza.

U ovoj dirljivoj i eksplozivnoj komediji uloge tumače poznati glumci i glumice iz Crne Gore i regiona – Tihana Lazović, Goran Slavić, Momo Pićurić, Mirjana Joković, Goran Bogdan, Dragana Dabović, Snježana Sinovčić Šiškov, Dejan Đonović, Miloš Pejović, Sejdo Alijaj i drugi.

Projekcija filma bit će održana u nedjelju, 20. oktobra 2024. u 19:00 sati, u okviru takmičarskog programa 13. Tuzla Film Festivala, u Narodnom pozorištu Tuzla.

Pokrovitelji i sponzori

          

     

Prijatelji festivala

         

GENERALNI MEDIJSKI POKROVITELJ
kameleon